En redig sovmorgon | Malin Tilja välgörenhetsengagerad modell & mamma. Besök min hemsida på www.malintilja.se
tiljasblogg

Malin Tilja välgörenhetsengagerad modell & mamma. Besök min hemsida på www.malintilja.se

Annons

En redig sovmorgon

Inledde helgen med en redig sovmorgon. Jag vaknade kl 11 & inser att även barnen sover. Bra start på helgen =). Nu äter vi frukost i sängen & funderar på vad vi ska hitta på idag. Min 5-åriga tjej slog upp ögonen som en kvittrande fågel & sa
– idag ska jag köpa örhängen & måla naglarna!
Hon är för söt. Hon vill absolut inte ta hål i öronen vilket jag tycker är bra, men hon längtar efter att få köpa ett par “clips”. Har 3 dagars ledigt utan några andra planer än att bara vara hemma & påta i trädgården & mysa med familjen. Det ska bli jätte skönt. Nästa vecka händer det massor av trevliga saker som tex 2 pressvisningar & förhandsvisning av bio. Sen är det bara 1,5 vecka kvar tills jag & tjejerna drar till Barcelona!!! ÅÅÅÅÅÅ så kul det ska bli!!!
Idag kommer jag att lägga upp nya välgörenhetsauktioner på min hemsida. Pengarna går som vanligt till << Operation Smile >>. Gå in & kika om du hittar något fint. Då bidrar du samtidigt till en väldigt bra sak. Just nu finns där en hatt från Indiska & ett kit ansiktsprodukter från L´Oréal. Idag kommer det helt andra saker!
Ha en skön fredag!
Kika in på << malintilja.se >>

Foto: Armand Dommer
Foto: Armand Dommer

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiljasblogg

Kommentera

Annons
stats